Coaching

Coaching

Individuele coaching
Jouw vraag staat centraal. 
Individuele coaching richt zich op vraagstukken die met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, in de vorm van het versterken van één of meerdere competenties te maken hebben. Coaching is ontwikkeling op maat, waarbij ik me aansluit bij jouw vragen en wensen. Een standaardoplossing bestaat bij coaching niet.

Loop je vast in je werk of in een relatie, voel je je opgebrand of wil je ‘gewoon’ meer bij jezelf zijn, dan is het fijn om een medereiziger op jouw levenspad te hebben. Als coach heb ik dan ook als doel je ware natuur te laten ontdekken, te accepteren en lief te hebben. Al het mooie waar je naar op zoek bent, is er al. Je leert op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken. Andere gedragskeuzes vloeien daar als vanzelf uit voort.

Als coach bloei ik op van het werken met mensen die meer vanuit hun authenticiteit, met passie en compassie willen leven. Het is dan ook genieten om in een coachgesprek mensen tot inzicht te laten komen waardoor er iets nieuws kan ontstaan. Het gaat om de transformatie van moeten via weten naar zijn. Dit is geen eenvoudig, maar wel erg inspirerend proces.

Resultaten
• Meer effectiviteit op alle gebieden
• Je potentieel, talenten en passie optimaal benutten
• Meer creativiteit, authenticiteit, echtheid, openheid, vreugde, rust
• Balans tussen hoofd en hart
• Afrekenen met patronen en automatismen die je beroven van je creativiteit, spontaan handelen en plezier

Teamcoaching
Bij teamcoaching richt ik me zowel op de inhoud van de verandering als op de dynamiek van de groep. Alleen kennis van de ontwikkelfases van een team of het in kaart brengen van de verschillende persoonlijkheden is onvoldoende. Dit proces vraagt meer diepgang en gaat terug naar de voorwaarden die aan de basis dienen te liggen van iedere organisatie wil deze succesvol zijn, namelijk vertrouwen in elkaar.