Wie is Frank Pieters

Wie is Frank Pieters
portret
De afgelopen 30 jaar heb ik diverse advies, management- en directiefuncties bekleed binnen verschillende organisaties in de zorgsector en werkte voor zorgaanbieders en zorgvragers (patiëntorganisaties).
Mijn kernkwaliteiten liggen bij het scheppen van condities om personen en organisaties te laten ontdekken wat hun werkelijke drijfveren zijn waardoor meer potentieel vrijgemaakt kan worden in individuen, teams en organisaties.

Als coach bloei ik op van het werken met mensen die meer vanuit hun authenticiteit, met passie en compassie willen leven en werken.

CV Frank Pieters
1961 Arnhem – 1981 Gezondheidskunde – 1986 Docent gezondheidskunde –
1988 Sociotherapeut en GVO functionaris Nederlands Astmacentrum Davos – 1992 Adviseur patiëntenvoorlichting Oosterscheldeziekenhuizen – 1998 Accountmanager Ned. Patienten Consumenten Federatie – 2001 Directeur St. Hoofd Hart en Vaten – 2006 Trainer en coach Nieuwe Dimensies – 2007 directeur-eigenaar Neovision B.V.


”Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw, dat ons het meest beangstigt” (uit inauguratie Nelson Mandela)